Pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice voor Piet Meessen

_BOS5190-tb
Tijdens de H. Mis op vrijdagavond 25 mei 2018 werd aan Piet Meessen de Pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice uitgereikt.
Piet ontving deze onderscheiding voor zijn vele en jarenlange verdiensten voor Kerk en samenleving.
Zo is Piet al veel langer dan 40 jaren lid van het kerkbestuur in Hoensbroek en heeft als zodanig veel bijgedragen aan de Kerk.
Het is teveel om op te noemen. Piet is iemand die nooit nee kan zeggen (en ook niet wil zeggen). Geen klus was en is hem teveel. Of dat nu op bestuurlijk niveau is of dat de handen uit de mouwen gestoken moeten worden, Piet is er bij.

Daarnaast is en was hij ook maatschappelijk actief.
Hij is al vele jaren lid van het bestuur van Voetbalvereniging EHC/Heuts, bestuurslid van de Heemkundevereniging Hoensbroek en nog veel meer.
Het was voor Piet een grote verrassing dat hij deze onderscheiding kreeg uitgereikt. De ontroering en de blijdschap was van zijn gezicht af te lezen.
Piet, proficiat!

Voor meer foto’s kijkt u op deze web-site onder het menu “Foto’s en films”.