Priesterstudent Boby Thomas loopt stage in onze parochies

In onze parochies mochten al vaker priesterstudenten stage lopen. Een jaar geleden hadden we Pawel die in onze parochies stage had gelopen. Deze zomervakantie en het komende studiejaar zal Boby Thomas in onze parochies stage lopen.
Boby komt net zoals kapelaan Rijo uit de deelstaat Kerala in India. In de tijd dat kapelaan Rijo in onze parochies was kwam Boby daar vaker op bezoek. Vorig jaar was hij op roepingenzondag in onze parochies. Meerder parochianen zullen hem daarom al een beetje kennen.
Boby is 29 jaar en begint na de zomervakantie aan zijn laatste studiejaar op Rolduc.
Hij zal vanaf 11 juli anderhalve week in onze parochies stage lopen. In augustus (vanaf 15 augustus) is hij wederom een week aanwezig.
Daarna zal hij vanaf het nieuwe lopende studiejaar in september in de weekenden in de heilige Missen aanwezig zijn en ook door de week zal hij gemiddeld twee dagdelen er zijn. We wensen Boby een mooie en leerzame tijd in Hoensbroek toe.