Teller

  • 49398Totaal aantal bezoekers:
  • 17Bezoekers vandaag:

Kerstdiner Hoensbroek 2018

Kerstdiner Hoensbroek 2018

De maand december breekt alweer bijna aan. De feestmaand van het jaar. Zodra Sinterklaas het land uit is beginnen de voorbereidingen voor Kerstmis.

Wat een mooi en gezellig feest is voor één, is voor de ander misschien een feest waar wat minder vreugde aan hangt. U bent misschien alleen met Kerstmis of u zit, om wat voor reden dan ook, financieel onder het minimum / tegen het minimum aan, waardoor deze periode misschien wat minder fijn voor u is dan u graag zou willen.

Voor deze groep organiseert SBNL voor het eerst een gezellig en heerlijk kerstdiner op eerste kerstdag. Want iedereen heeft recht op gezelligheid, lekker eten en samen zijn. Dat is waar kerst in onze ogen voor staat. Samen zijn!

Er kunnen zich maximaal 50 mensen aanmelden. Alleenstaanden, partners, gezinnen, iedereen is welkom.

Er zal een kerstman aanwezig zijn die voor de kinderen een cadeautje mee zal brengen.

Na aanmelding krijgt u van ons een bevestiging met daarin de locatie en het tijdstip en enkele aanvullende vragen (zoals waar houdt uw kind van i.v.m. het cadeautje). Voor de volwassenen zal er een klein attentie zijn.

Het diner zal geopend worden door een kleine toespraak van Pastoor Van Dijck.

Dus bent u alleen met kerst en/of hebt u het financieel niet makkelijk? Meldt u dan snel aan en geniet een paar uurtjes van en met elkaar tijdens een heerlijk diner.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 november via:

Kerstdinerbnl@gmail.com

Vermeld daarin uw naam, adres, aantal personen plus leeftijden en telefoonnummer. Kunt u geen email sturen? Bel dan met 06 – 43 70 76 75 in de avonduren of in het weekend (voicemailberichten worden beantwoord).

Heeft u geen vervoer? Meldt dit dan ook! Ook daarmee helpen wij u graag.

Met uw gegevens zal discreet en vertrouwelijk worden omgegaan.

Hopelijk tot eerste kerstdag!