Teller

  • 72160Totaal aantal bezoekers:
  • 47Bezoekers vandaag:

12 december: Nieuwe actie Pausfranciscusgroep Hoensbroek

Ranil, onze stagiare van de priesteropleiding in Rolduc, wil graag een bijdrage leveren aan de Pausfranciscusgroep in Hoensbroek. Een van de talenten van Ranil is dat hij goed kan tekenen en schilderen. Hij heeft aangeboden om een serie tekeningen en schilderijen te maken die hij wil verkopen. De opbrengst van deze verkoop gaat hij volledig aan de Pausfranciscusgroep doneren. Een hele mooie geste om te helpen de financiën van onze Pausfranciscusgroep op peil te brengen. 
Ranil heeft inmiddels veel tijd besteed om een serie werken te maken.
Ranil en wij willen u graag in de gelegenheid stellen om zijn werk te bekijken, te bewonderen en beter nog een (of meer) hiervan te kopen.
Onderstaand treft u twee voorbeelden aan van zijn werken waar hij op dit moment aan werkt en waar hij u graag meer over wil vertellen.
Op donderdag 12 december vanaf 19:45 uur bent u van harte welkom in ons parochiezaaltje “de Polder” aan de Hoofdstraat 85 in Hoensbroek waar de werken van Ranil dan uitgesteld zullen zijn. En… misschien wordt u er zo door gecharmeerd dat u via de aankoop van een van zijn werken de goede doelen van de Pausfranciscusgroep wilt steunen.