Eerste heilige Mis Boby Thomas

Op donderdag 16 januari is Boby Thomas in zijn thuisparochie in India (heilige Jozefkerk in Thidanadu in de deelstaat Kerala) tot priester gewijd door de bisschop van het bisdom Kanjirappally, Mathew Arackal en in het bijzijn van o.a. bisschop Smeets van Roermond.
Op zondag 1 maart zal hij in Hoensbroek een eerste heilige Mis opdragen om 11.00 uur in de Grote St.-Jan. Deze feestelijke heilige Mis zal opgeluisterd worden door het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia. Aansluitend aan de heilige Mis zal een ieder in de gelegenheid zijn om in de kerk de neomistenzegen te ontvangen. Een bijzondere persoonlijke zegen van degene die net tot priester is gewijd. Tevens hebt u dan de gelegenheid om hem persoonlijk te feliciteren.