Teller

  • 82792Totaal aantal bezoekers:
  • 61Bezoekers vandaag:

Donatie aan Pausfranciscusgroep voor voedselpakketten

De Nederlandse bisschoppen hebben opgeroepen om de kerk te openen voor aanbidding. Hier waren wij dinsdag 17 maart  al mee begonnen. Daarnaast vragen ze om liefdadigheid te beoefenen door b.v. voedsel in de kerk neer te leggen bij het altaar voor de voedselbanken. Als pausfranciscusgroep zouden wij op zaterdag 28 maart collecteren voor voedselpakketten bij de Plusmarkt in Hoensbroek. Helaas kan dit onder deze omstandigheden niet.

We sluiten daarom graag aan bij de oproep van de bisschoppen. Vanaf heden kunt u niet alleen de Kleine St.-Jan binnenlopen voor persoonlijk gebed van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, maar ook om voedsel te doneren voor het maken van voedselpakketten voor mensen in Hoensbroek die het hard nodig hebben. We gaan hierin samenwerken met de voedselbank en de bedoeling is dat mensen die aldaar uit onze parochies op de wachtlijst staan in ieder geval zo’n pakket krijgen. 

Daarom deze oproep: ga naar de supermarkt! Haal houdbare producten (en deze keer mag je daarvoor hamsteren) en breng deze naar de Kleine St.-Jan. Voor in de kerk staan manden waarin u de producten voor dit doel kunt deponeren. 

U kunt ook altijd geld overmaken voor dit doel onder de vermelding van ‘voedselpakketten’ op rekeningnummer NL39 RBRB 0782 9937 10
t.n.v.: Stichting Pausfranciscusgroep Hoensbroek

Hartelijk dank voor uw bijdrage