Teller

  • 91773Totaal aantal bezoekers:
  • 40Bezoekers vandaag:

Eerste heilige Communie en heilig Vormsel

De Eerste heilige Communievieringen die in mei waren afgelast zullen nu plaatsvinden in september. Op 20 september zullen de kinderen van basisschool Wonderwijs en De Vlieger de Communie mogen doen om 11.15 uur. Op 27 september zullen de kinderen van basisschool De Regenboog hun Communie doen om 10.00 uur. Aansluitend zullen op dezelfde dag de kinderen van De Mheyster en St. Paulus de Communie doen om 12.00 uur. Alle vieringen vinden natuurlijk plaats in de Grote St.-Jan. De vieringen zijn alleen toegankelijk voor genodigden.

Het heilig Vormsel dat eerst op Tweede Pinksterdag zou zijn is nu naar 3 juli verplaatst (19.00 uur). In deze viering zijn alleen de gezinnen van de vormelingen welkom.

Volgend schooljaar zullen de Communievieringen plaatsvinden op zondag 30 mei (Wonderwijs/De Vlieger) en 6 juni (De Regenboog/De Mheyster/St. Paulus). Deze laatste groep zal naar alle waarschijnlijkheid in twee gesplitste vieringen de Communie doen op dezelfde dag. Het heilig Vormsel is op Tweede Pinksterdag 24 mei.