• Dit evenement is voorbij.

St. Maartenviering

10/11/2017 @ 18:30 - 20:30

Op vrijdagavond 10 november 2017 is er om 18:30 uur in de Grote St. Jan de jaarlijkse St.-Maartenviering met de communicanten en allen die er bij willen zijn.
Het is GEEN H. Mis maar een gebedsviering waarin het St.-Maartensverhaal wordt verteld en we een paar St.-Maartensliedjes zingen. Na de viering in de kerk gaan we in een lampionnenoptocht naar het Piuscentrum waar we voor de bewoners ook een liedje zingen en de kinderen wat lekkers aangeboden krijgen. Daarna lopen we naar de parkeerplaats bij ons parochiezaaltje aan de Hoofdstraat waar de Scouting een St.-Maartensvuurtje maakt en waar warme chocolademelk en speculaas voor iedereen klaar staat.
De communicanten krijgen een lampion. Alle anderen dienen deze zelf mee te brengen.

De avondmis van deze dag wordt hierom verplaatst naar 09:00 uur in de ochtend.

Datum:
10/11/2017