1. Evenementen
Vandaag

Carnavalsmis om 11:11u.

Grote Sint Jan St. Janstraat, Hoensbroek

11:11 uur: Carnavalsmis met koor en harmonie St. Ceacilia onder aanwezigheid van het CCH met prins Tim 1e van Gebrook, samen met diverse carnavalsverenigingen uit Hoensbroek en hun prinsen/prinsessen.

Jubileummis CV BlauwWit

Jubileummis (33 jaar) Carnavalsvereniging  BlauwWit uit Mariarade

Kerstavond 24 december: Gezinsmis mmv Koor de Zanglijsters

Grote Sint Jan St. Janstraat, Hoensbroek

Deze H. Mis is onze gezinsmis. Al onze communicanten van het komend jaar worden hier verwacht met hun vader, moeder, broertjes en zusjes, opa's en oma's. Uiteraard zijn ook anderen hier van harte welkom.

Kerstconcert

Grote Sint Jan St. Janstraat, Hoensbroek

Op zondag 20 december 2015 om 15:00 uur vindt weer het jaarlijkse kerstconcert plaats in de Grote St.-Janskerk in Hoensbroek. Hieraan wordt medewerking verleend door: Gemengd kerkelijk zangkoor St. Caecilia Breuker Mannenkoor Vrundsjapskoor Madeleines i.s.m. Angeline Smit De toegang is vrij (Vrije gave)